Spoločnosť BEST SLOVAKIA s.r.o., Bratislavská 117, 010 01 Žilina, IČO: 36 379 271, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, oddiel Sro, vložka číslo 11051/L je prevádzkovateľom osobných údajov a správcom stránky www.kupelnebest.sk.

 

Čo sú to cookies?

 

Cookies sú malé kúsky textu uložené vo vašom počítači pri návšteve určitých webových stránok. Súbory cookie sa vyžadujú na to, aby sme mohli prevádzkovať našu a mnoho ďalších webových stránok, aby umožnili správne fungovanie prehliadania a aby sledovali a monitorovali správanie používateľov na webových stránkach s cieľom identifikovať chyby a oblasti na zlepšenie.

 

Prečo používame cookies? 

 

Cookies sú nevyhnutné pre fungovanie našich webových stránok, pretože identifikujú stránky a akcie, ktoré ste predtým navštívili. Ak napríklad pridáte položku do košíka a prejdete na inú stránku na našich stránkach, súbory cookie umožňujú, aby táto položka zostala vo vašom nákupnom košíku.

Podobne ako súbory cookie, ktoré robia prácu na webe, používame aj cookies na identifikáciu akýchkoľvek problémov a oblastí na zlepšenie, tieto analytické cookies nám pomáhajú zjednodušiť našu webovú stránku a zistiť, ktoré marketingové kanály sú najefektívnejšie.

Cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

Zber údajov uvedených v odstavci 1. je možné považovať za spracovanie osobných údajov na právnom základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa alebo tretej strany podľa § 13 odst. f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.

 

Povolovanie/Zakazovanie a odstraňovanie súborov cookies

 

Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na právnom základe vášho súhlasu podľa § 13 odst. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Súhlas udeľujete nastavením prehliadača na svojom zariadení na dobu, ktorá je uvedená ďalej. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely sa dá kedykoľvek vziať späť zmenou nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Ak potrebujete pomoc s povolením, zakázaním alebo odstránením súborov cookie z vášho počítača, kliknite na nižšie uvedené odkazy, ktoré sa otvoria v novom okne a nasmerujú vás na webové stránky každého prehliadača, ktoré budú obsahovať najaktuálnejšie informácie. Upozorňujeme, že nemôžeme byť zodpovední za obsah externých stránok.

Vyberte prehliadač, ktorý používate: 


V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na admin@best-slovakia.sk ,so všetkým vám radi pomôžeme.

 

Ktoré cookies zbierame?

 

Cookies môžeme umiestniť do vášho počítača, alebo zariadenia a získavať tak informácie uložené v cookies, keď použijete alebo navštívite:

  • Nákupný košík,
  • Ak sa prihlásite ako používateľ
  • Alebo si prezeráte produkty na stránke

Cookies sú ukladané najviac po dobu 5 rokov (platí pre cookies za účelom zbierania návštevnosti). Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané po dobu 90 dní.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané prevádzkovateľom osobných údajov, osobné údaje však môže spracovávať aj :

  • Poskytovateľ služby Google Analytics a reklamného systému Google AdWords , prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľ služby Facebook Ads., prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA